Æblegården åbner kl. 7.15. og den første time tager vi imod børnene i alrummet. Vi samles rundt om det store bord, hvor der er mulighed for at sidde og spise lidt morgenmad, tegne, læse, bygge en togbane eller lign. aktiviteter.
Børnene søger ofte ind på stuerne, og leger med forskelligt legetøj.

Ved 8.00 tiden, begynder vi så småt at gå ind på stuerne, og begynder på diverse former for leg og beskæftigelse.

Ca. kl. 9.30 starter vores planlagte aktiviteter, som relaterer sig til de pædagogiske læreplaner. Aktiviteterne er stuevis, eller på tværs af de tre børnehavestuer og ofte i aldersopdelte grupper.

Fra 1. februar til medio juni måned, er de børn der skal starte i skole, samlet i en såkaldt storgruppe. Der arbejdes med at styrke børnenes kompetencer i forhold til skolestart.

Stuerne holder samling hver dag. I samlingen lærer børnene at lytte til hinanden og at række hånden op, når de vil sige noget (og det er der mange der vil!)
Vi synger, læser højt og tager relevante emner op.

Vi spiser den dejlige mad, som Charlotte har lavet i vores køkken, ca. kl 11.30.

Efter frokost går vi ud og leger på vores legeplads. De børn der har behov for en middagslur bliver puttet, og holder en hvilestund.

Mellem kl. 14 og 15 spiser vi frugt og brød. Børnene medbringer selv deres egne frugtposer med frugt og brød. Vi samles ofte med vuggestuen kl. 16.00 enten på en af legepladserne eller i fællesrummet.

Det er vigtig Børnene får en god og tryg dag i børnehaven, med selvhjulpenhed for øje. Her tænker vi f. eks på, at børnene selv ta’r hjemmesko på, hænger frugtposen på sin plads og lægger skiftetøj i sin kasse.